نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

بیانیه اتحادیه اروپا درباره دیدار ظریف و بورل

بیانیه اتحادیه اروپا درباره دیدار ظریف و بورل اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای گزارش کرد که امروز (پنجشنبه) «جوزب بورل» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در «دهلی نو» پایتخت هند با یکدیگر گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۶ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 16
کد خبر: ۳۳۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، بنا به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه اروپا، در این بیانیه در خصوص دیدار این دو مقام اروپایی و ایرانی آمده است: «آنها در یک گفت‌وگوی صریح، در خصوص جدیدترین تحولات برجام گفت‌وگو کردند».

 

این بیانیه ضمن تأکید بر علاقمندی بورل به حفظ برجام ادامه داد: «جوزب بورل» بر تداوم علاقه اتحادیه اروپا به حفظ برجام تأکید کرد که (این امر) بیش از هر زمانی به واسطه تنش‌های خطرناک منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) و خلیج (فارس) حائز اهمیت است».

 

اتحادیه اروپا همچنین بر تأکید ظریف و بورل به ادامه ارتباطات در روزهای آتی اشاره کرد و گفت: «هر دو شریک در خصوص حفظ ارتباط نزدیک و ادامه تعامل در هفته‌های آتی توافق کردند».

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا صبح امروز در اولین دیدار خود از زمان انتصاب به عنوان رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در دهلی‌نو با محمدجواد ظریف دیدار و گفتگو کرد.

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که ظریف در یک گفتگوی صریح و مستند و با برشمردن اشتباهات و بی عملی اروپایی‌ها در قبال تعهداتشان در برجام، اقدام اخیر سه کشور اروپایی و ادعاهای آنها را مردود خواند و خواستار تصحیح رفتار آنان در قبال ایران و برجام شد.

 

سه کشور اروپایی عضو برجام (آلمان، فرانسه و انگلیس) اخیرا مکانیسم حل و فصل اختلافات در برجام را فعال کردند. این اقدام با واکنش ایران مواجه شد و سخنگوی وزارت خارجه ایران آغاز فرآیند حل و فصل اختلافات در برجام از سوی 3 کشور اروپایی را انفعالی و از موضع ضعف برشمرد و تصریح کرد: به بدعهدی و اقدامات غیرسازنده ۳ کشور اروپایی با جدیت و قاطعیت پاسخ می‌دهیم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار